Looking For Anything Specific?

Απεργια Ναυτεργατων : Γεμάτο πλοία το λιμάνι του Πειραιά -Δεμένα λόγω ... - «η 48ωρη απεργία πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο, το σημείο επανεκκίνησης έτσι ώστε και οι.

Απεργια Ναυτεργατων : Γεμάτο πλοία το λιμάνι του Πειραιά -Δεμένα λόγω ... - «η 48ωρη απεργία πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο, το σημείο επανεκκίνησης έτσι ώστε και οι.. Γενική απεργία στις 10 ιουνίου: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια της χώρας. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 16 ιουνίου από οκτώ ναυτεργατικά σωματεία. Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο σύνδεσμος των ακτοπλόων (σεεν), προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων που έχει εξαγγελθεί για την. Τι άλλαξε από την παρασκευή και η στάση εργασίας έγινε απεργία;

Τι άλλαξε από την παρασκευή και η στάση εργασίας έγινε απεργία; Οι φωτογραφίες και ο αντίστοιχος σχολιασμός έχουν παρθεί από site. Η απόφαση του πρωτοδικείου πειραιά. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά και η νέα απεργία των ναυτεργατών στα λιμάνια του πειραιά, της ραφήνας, του λαυρίου σύμφωνα με την απόφαση ναυτεργατικών συνδικάτων. Προσφεύγουν οι ακτοπλόοι για να κηρυχθεί παράνομη η απεργία των ναυτεργατών.

ΕΛΗΞΕ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ-ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ...
ΕΛΗΞΕ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ-ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ... from www.radiovereniki.gr
Να μην λείψει κανείς από την. Άλλαξε το νομοσχέδιο «αν έχετε στο μυαλό σας να προβοκάρετε την απεργία να ξέρετε ότι δεν είμαστε χθεσινοί» είπε από την πλευρά. Η απεργία σύμφωνα με ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. «αναδείξαμε στην απεργία το επίμαχο ζήτημα που αφορά τον νόμο 4714/2020 με τον οποίο επιχειρείται η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας σσε, της κοινωνικής ασφάλισης και. Η απεργία αφορά τους ναυτικούς με ειδικότητες που υπάγονται στα κατώτερα πληρώματα των πλοίων, που θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Δεμένα τα πλοία την πέμπτη σε ηγουμενίτσα και κέρκυρα. Η αδεδυ προκήρυξε απεργία για τις 16 ιουνίου χωρίς να υπολογίσει τις εξετάσεις των μαθητών της τρίτης λυκείου. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού.

Νέα απεργία των ναυτεργατών την η διοίκηση της πενεν εκτίμησε ως απόλυτα θετική την απεργία της 10 ιούνη τόσο στο δικό μας χώρο.

Στις 12 το μεσημέρι θα γίνει στην πνο. Τη συμπαράσταση του συριζα στις κινητοποιήσεις των ναυτεργατών εκφράζει ο αρμόδιος τομεάρχης, νεκτάριος σαντορινιός, επικρίνοντας μάλιστα την απόφαση του πρωτοδικείου πειραιά για την. Άλλαξε το νομοσχέδιο «αν έχετε στο μυαλό σας να προβοκάρετε την απεργία να ξέρετε ότι δεν είμαστε χθεσινοί» είπε από την πλευρά. Η απεργία αφορά τους ναυτικούς με ειδικότητες που υπάγονται στα κατώτερα πληρώματα των πλοίων, που θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Κυριακή, 13 ιουνίου 2021, 13:45. Οι φωτογραφίες και ο αντίστοιχος σχολιασμός έχουν παρθεί από site. Η απεργία σύμφωνα με ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Να μην λείψει κανείς από την. Δεμένα τα πλοία την ερχόμενη πέμπτη σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά και η νέα απεργία των ναυτεργατών στα λιμάνια του πειραιά, της ραφήνας, του λαυρίου σύμφωνα με την απόφαση ναυτεργατικών συνδικάτων.

Αύριο, στις 10.30 το πρωί, η οργανωτική σύσκεψη για την προετοιμασία της απεργίας στην αίθουσα της πεμεν. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή απεργία των ναυτεργατών μετά από προσφυγή των ακτοοπλόων. Τη νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, είχαν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά παράνομη κρίθηκε η αυριανή (16/6/2021) απεργία των ναυτεργατικών σωματείων. Σύμφωνα με τις διοικήσεις των σωματείων αγωνίζονται και απαιτούν Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την οι εργατικές κινητοποιήσεις κορυφώθηκαν στην πόλη τον μάιο του 1936, με τη μεγάλη απεργία και διαδήλωση.

PEIRATIKO REPORTAZ: ΠΕΝΕΝ: 48ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ...
PEIRATIKO REPORTAZ: ΠΕΝΕΝ: 48ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ... from 1.bp.blogspot.com
Τη συμπαράσταση του συριζα στις κινητοποιήσεις των ναυτεργατών εκφράζει ο αρμόδιος τομεάρχης, νεκτάριος σαντορινιός, επικρίνοντας μάλιστα την απόφαση του πρωτοδικείου πειραιά για την. «η 48ωρη απεργία πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο, το σημείο επανεκκίνησης έτσι ώστε και οι. Tα πλοία «δένουν» στα λιμάνια. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού. Άλλαξε το νομοσχέδιο «αν έχετε στο μυαλό σας να προβοκάρετε την απεργία να ξέρετε ότι δεν είμαστε χθεσινοί» είπε από την πλευρά. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο σύνδεσμος των ακτοπλόων (σεεν), προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων που έχει εξαγγελθεί για την. «αναδείξαμε στην απεργία το επίμαχο ζήτημα που αφορά τον νόμο 4714/2020 με τον οποίο επιχειρείται η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας σσε, της κοινωνικής ασφάλισης και.

Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.

Η απόφαση του πρωτοδικείου πειραιά. Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Τι άλλαξε από την παρασκευή και η στάση εργασίας έγινε απεργία; Άλλαξε το νομοσχέδιο «αν έχετε στο μυαλό σας να προβοκάρετε την απεργία να ξέρετε ότι δεν είμαστε χθεσινοί» είπε από την πλευρά. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Tην καταβολή της τακτικής ανεργίας άμεσα με την απόλυση των ναυτεργατών, την άμεση υπογραφή συλλογικών. Tα πλοία «δένουν» στα λιμάνια. Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο σύνδεσμος των ακτοπλόων (σεεν), προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων που έχει εξαγγελθεί για την. Τη νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, είχαν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά παράνομη κρίθηκε η αυριανή (16/6/2021) απεργία των ναυτεργατικών σωματείων. «η 48ωρη απεργία πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο, το σημείο επανεκκίνησης έτσι ώστε και οι. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια της χώρας. Δεμένα τα πλοία την ερχόμενη πέμπτη σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.

Δεμένα τα πλοία την ερχόμενη πέμπτη σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. Κυριακή, 13 ιουνίου 2021, 13:45. Η απεργία αφορά τους ναυτικούς με ειδικότητες που υπάγονται στα κατώτερα πληρώματα των πλοίων, που θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή απεργία των ναυτεργατών μετά από προσφυγή των ακτοοπλόων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ... from trofima.web-seminars.eu
Κυριακή, 13 ιουνίου 2021, 13:45. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 16 ιουνίου από οκτώ ναυτεργατικά σωματεία. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια της χώρας. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή απεργία των ναυτεργατών μετά από προσφυγή των ακτοοπλόων. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. «καλούμε τα μέλη μας και. Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο σύνδεσμος των ακτοπλόων (σεεν), προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων που έχει εξαγγελθεί για την. Ο συριζα δια του νίκου φίλη έσπευσε μετά την παρέμβαση της νίκης κεραμέως να.

Δεμένα τα πλοία την ερχόμενη πέμπτη σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα.

Σύμφωνα με τις διοικήσεις των σωματείων αγωνίζονται και απαιτούν Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο σύνδεσμος των ακτοπλόων (σεεν), προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων που έχει εξαγγελθεί για την. «η 48ωρη απεργία πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο, το σημείο επανεκκίνησης έτσι ώστε και οι. Η απεργία θα διαρκέσει για 24 ώρες, από σήμερα τα μεσάνυχτα μέχρι αύριο το βράδυ. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Γενική απεργία στις 10 ιουνίου: Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. «αναδείξαμε στην απεργία το επίμαχο ζήτημα που αφορά τον νόμο 4714/2020 με τον οποίο επιχειρείται η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας σσε, της κοινωνικής ασφάλισης και. Τη συμπαράσταση του συριζα στις κινητοποιήσεις των ναυτεργατών εκφράζει ο αρμόδιος τομεάρχης, νεκτάριος σαντορινιός, επικρίνοντας μάλιστα την απόφαση του πρωτοδικείου πειραιά για την. Η απόφαση του πρωτοδικείου πειραιά. Τη νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, είχαν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά παράνομη κρίθηκε η αυριανή (16/6/2021) απεργία των ναυτεργατικών σωματείων. Η απεργία αφορά τους ναυτικούς με ειδικότητες που υπάγονται στα κατώτερα πληρώματα των πλοίων, που θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Τι άλλαξε από την παρασκευή και η στάση εργασίας έγινε απεργία;

Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την οι εργατικές κινητοποιήσεις κορυφώθηκαν στην πόλη τον μάιο του 1936, με τη μεγάλη απεργία και διαδήλωση απεργια. Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου.

Posting Komentar

0 Komentar